ACWGC
* ACWGC     * Dpt. of Records       * CSA HQ    * VMI    * Join CSA    
   * Union HQ    * UMA    * Join Union     ACWGC Memorial
CSA Armies:    ANV    AotW
Union Armies:    AotT     AotC      AotP      AotS     Union Army Forums
     Link Express
American Civil War Books, Magazines and Games for sale (See other items)
Club Forums:     NWC    CCC     Home Pages:     NWC    CCC    ACWGC
It is currently Wed Oct 18, 2017 10:01 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Talonsoft adivice please
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:20 am 
Offline

Joined: Mon Sep 10, 2001 7:58 am
Posts: 38
Location: United Kingdom
Gents,

Don't know if this has come up before, apologies if it has, but it appears that my Talonsoft games have stopped functioning[V]. I've been using XP for some time, and the games were all patched up and running hunky dory. But over the last couple of days i've tried running the BG games and am now getting the old will not work in NT enviroment error message [:0].

HELP please!!

Image
Lt. General Andy Burke
III Corps
Army of Georgia


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 3:52 am 
Offline

Joined: Tue May 22, 2001 7:20 pm
Posts: 134
Location: USA
Andy,
Since they were running "hunky dory" my guess is that something has been installed on your machine (either voluntarily or involuntarily) that has changed one or more of the DLLs in the system. Can't tell you which one(s) they might be, however. You could recover from your last XP Restore point. That might fix the problem.

BG Robert Frost
Army of Cumberland


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 11:08 am 
I had the same problem but after a major comp crash rebuilt without Service pack 2 and everything works fine now.

Col G Howie 1/1/1 , AoA


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 11:53 am 
Offline

Joined: Tue May 22, 2001 7:20 pm
Posts: 134
Location: USA
I am running with Service Pack 2 of XP and have had no problems with either Battleground or HPS.

BG Robert Frost
Army of Cumberland


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:13 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 10, 2001 7:58 am
Posts: 38
Location: United Kingdom
Robert

Am running Service Pack 2, HPS running fine, more and more mysterious...?

Image
Lt. General Andy Burke
III Corps
Army of Georgia


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:25 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 08, 2001 1:45 pm
Posts: 164
Location: USA
Hi Andy,

I had the same problem and I have a fix for it. Send me a message to my address jonathanthayer@bellsouth.net and I will send the fix back to you as an attachment.



Marschal Jonathan Thayer
Comte de Vienne
1eme/1er Chasseur a' Pied
Vieille Garde
1/11/III
Armee du Nord

Lt Col
Old North State Guard
2/3/III
Army of Northern Virginia


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: